rszper

 Info

baton rowerowy bikestats.pl

 Moje rowery

micro-cargo 13581 km
Unpluged Dziecio-zidło 65 km
[A] Trekken
Mamachari II 93 km
Rando V (testy) 338 km
[A] Czerwony Karzeł 2722 km
Fargo 2636 km
[A] Rando 0
[A] commuter 2013
[A] Gazelka 1948 km
[A] Kona 1sze podejście
[A] Wygibas 652 km
[A] Rando nr II 466 km
[A] regina 1 218 km
[A] fattie
[A] Epic III-ci 56 km
[A] pozioma 272 km
[A] Tequesta 525 64 km
[A] Bravado 162 km
[A] Epik 685 km
[A] Tequesta 4054 km
[A] Malcesine 786 km
[A] C'dale
[A] Gary 214 km
[A] romek 530 km
turysta na 4 nogi 1724 km
[A] cyclo-X 1167 km
[A] Szkot 592 km
[A] Kila 402 km
[A] Rando nr IV 478 km
[A] Luźny Wycieczkowiec 378 km
[A] Gasieniczka 700 km
[A] awol 2072 km
[A] 9 2342 km
[A] Brzydal 2039 km
[A] DMT 708 km
[A] Prosiak 650 km
[A] CX
[A] Rando nr I 1267 km
[A] Stumpie 89 4980 km
[A] Rando nr I i pół 346 km
[A] wsiowy 1869 km
[A] Rando nr III 105 km
[A] 80's Klunkjer 247 km

 Znajomi

wszyscy znajomi(25)

 Szukaj

 Wykres roczny

Wykres roczny blog rowerowy rszper.bikestats.pl

 Archiwum

 Linki

dalsze powroty do zdrowia [przepis PIZZA]

Piątek, 6 maja 2011 | dodano:07.05.2011 Kategoria miesto
  • DST: 26.00km
  • Temp.: 16.0°C
  • Aktywność: Jazda na rowerze
Wystarcza na co najmniej 3 dni wpie$%alania pizzy, lepsze niz hut ;)

drozcze jedna paczka, z pol kilo maki (pelnoziarnista lepsza), oliwa, woda, sol.
W cieplej wodzie z cukrem albo w mleku rozpuszcza sie drozdze i dodaje troszku maki to sobie rosnie. Jak wystygnie dodaje sie do duzej michy z maka i oliwa i wyrabia ciepliwie... (duzo cierpliwosci wskazane).

Mozna dosypac suchej bazylii do ciasta dla smaku i aromatu.
Skladniki "na" - dowolne:




Komentarze
na fotce moze nie wyglada, ale to na prawde jest cienkie ciasto;)
rszper
- 10:10 sobota, 7 maja 2011 | linkuj
Moja rodzinka woli cienkie ciasto i dodaję 1/3 paczki drożdży. A przepis jest taki sam. Faktycznie, ciasto jest pyszne. Muszę spróbować z bazylią
Dario
- 05:24 sobota, 7 maja 2011 | linkuj
Komentować mogą tylko zalogowani. Zaloguj się · Zarejestruj się!