rszper

 Info

baton rowerowy bikestats.pl

 Moje rowery

micro-cargo 13581 km
Unpluged Dziecio-zidło 65 km
[A] Trekken
Mamachari II 93 km
Rando V (testy) 338 km
[A] Czerwony Karzeł 2722 km
Fargo 2636 km
[A] Rando 0
[A] commuter 2013
[A] Gazelka 1948 km
[A] Kona 1sze podejście
[A] Wygibas 652 km
[A] Rando nr II 466 km
[A] regina 1 218 km
[A] fattie
[A] Epic III-ci 56 km
[A] pozioma 272 km
[A] Tequesta 525 64 km
[A] Bravado 162 km
[A] Epik 685 km
[A] Tequesta 4054 km
[A] Malcesine 786 km
[A] C'dale
[A] Gary 214 km
[A] romek 530 km
turysta na 4 nogi 1724 km
[A] cyclo-X 1167 km
[A] Szkot 592 km
[A] Kila 402 km
[A] Rando nr IV 478 km
[A] Luźny Wycieczkowiec 378 km
[A] Gasieniczka 700 km
[A] awol 2072 km
[A] 9 2342 km
[A] Brzydal 2039 km
[A] DMT 708 km
[A] Prosiak 650 km
[A] CX
[A] Rando nr I 1267 km
[A] Stumpie 89 4980 km
[A] Rando nr I i pół 346 km
[A] wsiowy 1869 km
[A] Rando nr III 105 km
[A] 80's Klunkjer 247 km

 Znajomi

wszyscy znajomi(25)

 Szukaj

 Wykres roczny

Wykres roczny blog rowerowy rszper.bikestats.pl

 Archiwum

 Linki

sie cwiczy...

Środa, 18 kwietnia 2012 | dodano:18.04.2012 Kategoria miesto
  • DST: 26.00km
  • Temp.: 16.0°C
  • Aktywność: Jazda na rowerze
powyginany na wszystkie strony no.1 + wkladki + mostek...

-------------------------------------------------------------

a to byl pyszny marynowany kurczaczek. Marynata troche za malo slona, ale sosik jaki powstal swietnie pasowal do bagietki. Generalnie kurczaka robic bez worka/pojeminka zarooodpornego to zbrodnia.


Komentarze
cos w tym stylu;)

problem w tym... ze ostatnio mi sie nie chce... ale oczywiscie postaram sie zrobic uklon w strone wszystkich moich wyglodnialych czytelnikow;P

Tutaj np. uzylem marynaty opartej na pomaranczach, czosnku, soli, pieprzu, odrobiny utartego kuminu (tego w ksztalcie kminku), odrobiny cukru i oczywiscie duzo dobrej hiszpanskiej oliwy (ciemna). Wystarczy wsadzic wysmarowane mieso do worka z taka marynata i potrzymac w lodowce (moze byc gorna polka, bo tam jest odrobine cieplej), przez pewien czas (im dluzej tym lepiej, ale kurczakowi wystarcza przewaznie 1,5-2h). Pozniej piekarnik ~200st przez ~1h i voila!
rszper
- 09:03 czwartek, 19 kwietnia 2012 | linkuj
Komentować mogą tylko zalogowani. Zaloguj się · Zarejestruj się!