rszper

 Info

baton rowerowy bikestats.pl

 Moje rowery

micro-cargo 13581 km
Unpluged Dziecio-zidło 65 km
[A] Trekken
Mamachari II 93 km
Rando V (testy) 338 km
[A] Czerwony Karzeł 2722 km
Fargo 2636 km
[A] Rando 0
[A] commuter 2013
[A] Gazelka 1948 km
[A] Kona 1sze podejście
[A] Wygibas 652 km
[A] Rando nr II 466 km
[A] regina 1 218 km
[A] fattie
[A] Epic III-ci 56 km
[A] pozioma 272 km
[A] Tequesta 525 64 km
[A] Bravado 162 km
[A] Epik 685 km
[A] Tequesta 4054 km
[A] Malcesine 786 km
[A] C'dale
[A] Gary 214 km
[A] romek 530 km
turysta na 4 nogi 1724 km
[A] cyclo-X 1167 km
[A] Szkot 592 km
[A] Kila 402 km
[A] Rando nr IV 478 km
[A] Luźny Wycieczkowiec 378 km
[A] Gasieniczka 700 km
[A] awol 2072 km
[A] 9 2342 km
[A] Brzydal 2039 km
[A] DMT 708 km
[A] Prosiak 650 km
[A] CX
[A] Rando nr I 1267 km
[A] Stumpie 89 4980 km
[A] Rando nr I i pół 346 km
[A] wsiowy 1869 km
[A] Rando nr III 105 km
[A] 80's Klunkjer 247 km

 Znajomi

wszyscy znajomi(25)

 Szukaj

 Wykres roczny

Wykres roczny blog rowerowy rszper.bikestats.pl

 Archiwum

 Linki

III/13 (pzepis: szybkie i tanie tosty)

Wtorek, 29 marca 2011 | dodano:29.03.2011 Kategoria runo
  • Temp.: 15.0°C
  • HRmax: 171
  • HRavg 151
  • Kalorie: 841kcal
  • Aktywność: Jazda na rowerze
odczyt z 49min (3 chod, pozniej pelen bieg trzymajac sie wiekszosc czasu okolic 153-155)
7,3km

cud miod pogoda! czerwony zachod slonca (godz. ok.18), cieplo ale nie goraco, wiaterek. Dobre, w miare rowne tempo, nieduzo wzniesien (pod oswiecenia hopkami, po cmentarzu, pod gorke na laki oswieceniowe i pod gorke do zbiegu obok pana cogito, ale szybki powrot z okolo 170 do 140-150).
------------------------------------------------------------------------------

Przepis jest dla malo wybrednych, ale moze smakowac. Tosty sa tanie i proste. Potrzeba tylko niezbyt swiezego pieczywa, serka topionego, kawalka jakiejs wedliny i pomedorka lub koncentratu/ketch'upu.

Ser zolty jest zastapiony topionym, pieczywo sie odswieza samo w piekarniku, a wedlina moze byc juz spokojnie podeschnieta, i tak zalezy nam na tym by sie mocno spiekla. Jesli sa pomidory, niech sie rowniez mocno po-rozpadaja pod wplywem ciepla.

Przyprawy to glownie tymianek, majeranek lub oregano - w duzej ilosci. Wyglada chyba spoko?

Komentarze
czosnek swietna sprawa! moze znasz tez przepisik - na patelni rozgrzewasz troche masla i lekko podgrzewasz wycisniety czosnek i tak opiekasz sobie np. weke - robiac z niej pieczywo czosnkowe (jak sie doda bazylii to bedzie bardziej wloskie, z oregano bardziej hmmm - czosnkowe?;P)
rszper
- 12:15 czwartek, 31 marca 2011 | linkuj
TAK, do zrobienia kawy do kanapek :D Co do przepisu to znam/robiłem coś podobnego tylko ze sporą ilością czosnku ;)
artd70
- 10:25 czwartek, 31 marca 2011 | linkuj
zainspirowalem Cie?;P
rszper
- 09:34 czwartek, 31 marca 2011 | linkuj
No i masz, musiałem tu trafić przed śniadaniem !!!!!!!!!!! ;)
artd70
- 06:59 czwartek, 31 marca 2011 | linkuj
Komentować mogą tylko zalogowani. Zaloguj się · Zarejestruj się!